Onze wijkvereniging wordt financieel gesteund door enkele lokale bedrijven, zie hieronder het actuele overzicht.

Heeft u interesse om onze wijkvereniging te steunen in ruil voor een advertentie hier op de website (met een introductie bericht op de home pagina) en 4 maal per jaar in onze wijkfolder “De Doornenvogel”, neem dan contact met ons op via info@doornenkamp.nl


Administratie kantoor Van der Schouw

vandershouwWij behartigen alle financieel administratieve –  en fiscale zaken voor zowel ondernemers als particulieren. Wij zijn gecertificeerd lid en aangesloten bij Register Belastingadviseurs, het kwaliteitskeurmerk van de grootste fiscale beroepsvereniging van Nederland.

Bekijkt u op uw gemak onze website en neem gerust contact met ons op indien u vragen of opmerkingen heeft.

Want alleen door het leggen van contact met ons kantoor kunt u ervaren dat de persoonlijke aandacht voortreffelijk samen gaan met het behandelen van uw vertrouwelijke gegevens voor een betaalbare prijs!

http://www.admin-vanderschouw.nl/


Es-sense

es-sence

Heeft u behoefte aan ontspanning en rust, even aandacht voor uzelf?

Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Het bevordert uw gezondheid
en is een aanrader voor uw totale welbevinden. Massage brengt u dichter
bij uw essentie. Gun uzelf dit!

http://www.es-sence.nl/


Heijmans Catering Service

5517-barbecue-1920x1080-artistic-wallpaperWij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar kwaliteit en service de boventoon voeren. Daarnaast bieden wij u een breed assortiment producten en diensten waarbij de kwaliteit/prijsverhouding uitermate gunstig is. Laat u verrassen door onze prijzen!

De op deze site vermelde producten en diensten zijn slechts een korte impressie van hetgeen wij te bieden hebben. Wij kunnen namelijk ook alles leveren geheel aangepast aan uw individuele wensen.

http://www.barbequetotaal.nl/


Kapsalon Jansen

Schermafbeelding 2015-02-07 om 15.10.59Kapsalon Jansen in Heelsum is een moderne kapsalon voor het knippen van dames, heren en kinderen. Onze professionele team knipt volgens de laatste trends op het gebied van de haarmode. Dit door middel van de nieuwste knip-, kleur- en krultechnieken.
Tevens zijn wij gespecialiseerd in feest- en bruidskapsels.

Bij Kapsalon Jansen in Heelsum kunt u terecht met en zonder afspraak. 
Kwaliteit, ontspanning en gezelligheid staan voorop.

http://www.kapsalonjansenpruiken.nl/


Mastenbergen Fietsen Renkum

logo_mastbergen_kleinMastbergen fietsen is al sinds 1928 een vertrouwd adres in het gezellige winkelhart van Renkum, met een team van ervaren monteurs staan we voor u klaar voor al uw fietsplezier.
Waar kunt u ons vinden? Gelegen aan de groene Veluwezoom en toch in de buurt van de grote snelwegen, klik hier voor de contactinformatie.

http://www.mastbergen.nl/


PC Score

pcscore-logo-1448023102Is dé computerspecialist voor bedrijf en particulier. Als particulier kunt u er naast verkoop terecht voor reparatie en onderhoud van uw pc, aanleggen van netwerken, verhelpen van storingen, etc. Ook als zakelijke klant bent u bij PC-Score aan het juiste adres voor een uitgebreide dienstverlening waaronder Verkoop en configuratie van servers en netwerken, Remote support, beveiligingsoplossingen, Netwerkbeheer/onderhoud, Webhosting , Backup, Hosted exchange, Telefonie (voip), etc.

https://www.pcscore.nl/


Service en Onderhoud Peter Jansen

blauwSinds 1996 zijn wij actief in de installatiebranche.
Na eerst ruim 25 jaar actief te zijn geweest in de installatiebranche heb ik in november 1996 een eigen servicebedrijf opgestart.
Na een jaar moest ik vanwege de behoefte uitbreiden en heb toen besloten mijn broer Riny op te nemen in de VOF.
Door veel vraag naar werkzaamheden in de badkamer en keuken renovatie hebben we weer een jaar later mijn zoon in het bedrijf betrokken.

http://sopjansen.nl/start.html


Sjabbens Sport and Health

sjabbens-fitnessSjabbens Sports & Health is een sport-, health- en ontspanningsorganisatie met een bijzondere combinatie van luxe accommodaties en laagdrempelige gezelligheid in een omgeving van hoogstaande service.

Ook nieuwsgierig geworden en wil je het graag eens van dichtbij bekijken? Geen probleem, je bent van harte welkom! Vraag een gratis proefweek aan en ervaar wat Sjabbens Sports & Health te bieden heeft!

http://www.sjabbens.nl/


Toortje PC Hulp aan huis

Schermafbeelding 2015-02-07 om 15.05.04Ik help, in de omgeving van Renkum mensen die problemen hebben met hun PC of laptop. Deze hulp is hoofdzakelijk gericht op 55-plussers, maar natuurlijk kan iedereen er gebruik van maken.

http://www.toortje.nl/


Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs

van haaren en de rooVan Haaren & De Roo Financieel Adviseurs, tevens zelfstandig adviseur voor de RegioBank in Renkum en Heelsum, biedt een totale dienstverlening. Met ongeveer 7000 relaties zijn wij een gerenommeerd bedrijf op het gebied van sparen, betalen, hypotheken, verzekeren en verdere financiële dienstverlening. Ook kunt u via ons kantoor gebruik maken van collectiviteitskortingen bij verschillende zorgverzekeraars.

Mocht u bij het bezoek aan onze site vragen hebben, informatie willen ontvangen of een afspraak willen maken voor een vrijblijvend adviesgesprek dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

http://www.vanhaarenenderoo.nl/


Webplace4u

logotransparant

In het huidige digitale tijdperk kan een bedrijf of organisatie niet meer zonder website. De kritische klant zoekt eerst op het internet naar informatie over uw bedrijf of organisatie en gaat daarna pas tot actie of een aankoop over. Een duidelijke en informatieve website aan uw bedrijf koppelen is daarom onontbeerlijk

Webplace4U helpt u bij het ontwerpen en realiseren van uw website tegen scherpe tarieven. We helpen u niet alleen met de vormgeving. De doelmatigheid, inhoud en vindbaarheid van uw website is eveneens van groot belang. Ook hiermee kunnen wij u ondersteunen.

https://www.webplace4u.nl/