Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Onderhoudsdag “De Kuil”

26 september 2015 @ 10:00 - 14:00

waterplaatsVanuit de gemeenst wordt zoals bekend gekort op het groenonderhoud. Als gevolg hiervan wordt door de gemeente een beroep gedaan op de inwoners om een steentje bij te dragen. In het geval van de gerenoveerde kuil bij de waterplaats wordt aan de bewoners van onze wijk gevraagd om in de eersten jaren een paar keer te schoffelen. Dit als aanvulling op het reguliere onderhoud dat de gemeente verzorgt. Met deze extra schoffel beurten voorkomen we dat de nog jonge beplanting overwoekerd wordt door het onkruid. Hiermee houden we het nieuwe groen in de wijk in stand, wat voor ons als bewoners alleen maar bijdraagt aan een prettige leefomgeving.

Vanuit de wijkvereniging gaan we hier zaterdag 26 september mee aan de slag tijdens de onderhoudsdag. Enkele bestuursleden zullen deze dag actief zijn Ook wordt er voor koffie gezorgd. We doen dan ook een beroep op u als mede-wijkbewoner om ons een handjes mee te komen helpen. We beginnen rond 10 uur, maar wanneer u een ander tijdstip beter uit komt is dat geen enkel bezwaar: alle beetjes helpen!

Het gaat om een stukje leefbaarheid in uw en onze directe omgeving en daar hebben we allemaal profijt van! Wanneer u komt, wilt u dan zelf tuingereedschap (schoffel) meenemen? De wijkvereniging heeft deze niet op voorraad.

Alvast namens ons: hartelijk dank voor uw medewerking, wij rekenen op u!

Met vriendelijke groet
Bestuur wijkvereniging “De Doornenkamp”

Gegevens

Datum:
26 september 2015
Tijd:
10:00 - 14:00

Organisator

Bestuur

Locatie

De Doornenkamp
Heelsum, Nederland + Google Maps