In ieder gezin met kleine kinderen komt het weleens voor; zo’n situatie waarin je even weg zou willen/moeten maar het niet kan omdat de kleine op bed ligt. Wijkvereniging de Doornenkamp heeft hiervoor een Oppascentrale opgezet.

oppas

Denk aan de 10 minuten gesprekken op school, even een uurtje lekker sporten, een avondje samen op stap….. Wat is er dan fijner om een leuke, lieve oppas in de buurt te hebben die op de kids past.

Hieronder staan 2 jonge mensen die graag een centje bij willen verdienen door bij jullie op te passen. Misschien is het een goede suggestie om van te voren eens 1 van deze jonge lui uit te nodigen om kennis te maken. Wanneer de klik er dan is tussen gezin en oppas kan de 1e oppasafspraak gemaakt worden!

Naam Leeftijd Telefoonnummer
Esmee Streefkerk 14 jaar 0317-313471
Jolanda Rap 21 jaar 0317-318019
Sanne Wolff 14 jaar 0317-315236
 

Even voorstellen!

Hallo, mijn naam is Esmee Streefkerk, ben 14 jaar en woon op Koningserf 20. Ik zit in 3V4 (tweetalig VWO) van het Dorenweerd College en in mijn vrije tijd ben ik vaak bij CVV Redichem te vinden, waar ik voetbal in de MB1.

Ik vind het heel leuk om op te passen. Dit doe ik ook al weleens op mijn buurmeisjes of de kinderen van vrienden van mijn ouders.

Mochten jullie ook opzoek zijn naar een oppas, neem dan contact met mij op. Dan kom ik eerst een keertje kennismaken met jullie en de kinderen zodat we al een beetje gewend zijn aan elkaar!