CATERING & MAALTIJDSERVICE HEIJMANS

Dit bedrijf heeft enorm veel aanbod op het gebied van catering en maaltijdservice. Zelf hebben wij als wijkvereniging al meerdere keren naar grote tevredenheid gebruik gemaakt van de Barbecue –Totaal formule:

Gezellig en zorgeloos barbecuen met Barbecue-Totaal
Van speciaal sauzen t/m salades, van satésaus t/m kruidenboter Van barbecue tot en met borden en de afwas, wij regelen voor u een perfecte barbecue, al onze barbecues zijn inclusief bezorgen en ophalen.De afwas en schoonmaak van de barbecue is bij de prijs inbegrepen en dit vanaf 9,95 euro per persoon.

 

Ook is het bij Heijmans mogelijk om uw gourmet avond te laten cateren.
Handig om te weten: Wij

leveren gourmet-pakketten vanaf 5 personen. Prijzen vanaf 10,95 per persoon incl sauzen, gourmetstel, div soorten vlees , pannenkoekmix,salades, stokbrood, groentes etc. Wij bezorgen thuis of op locatie en de afwas die nemen wij weer mee. Wij bezorgen in een straal van 15 km gratis in de omgeving van Renkum.

 

U kunt tot 2 dagen van te voren bestellen: telefonisch of via de mail. Graag vroegtijdig bestellen om teleurstelling te voorkomen. Betaling: per pin aan de bezorger of via internet.

Maaltijdservice Heijmans

Wat eten we vandaag !!
Die keuze moeten we iedere dag weer maken, soms makkeijk, soms lastig. Maaltijdservice Heijmans kan u daarbij helpen. Wij koken voor U een gezond bereide maaltijd met verse producten.

Afwisselende maaltijden. Nederlandse keuken, evenals chinees of Italiaans, ( rijst, pasta ) Gekookte aardappelen, gebakken aardappelen of puree, het kan allemaal. Groentes met saus of zonder saus, geen enkel probleem.

U kunt zelf kiezen uit 2 hoofdmenu’s met of zonder voor / nagerecht. Wij koken 6 dagen in de week in de keuken van de Koningshof te Heelsum.

Voor de zondag kunnen wij eventueel een maaltijd leveren die U in de magnetron kunt opwarmen.
De maaltijden worden door onze chauffeur graag bij U bezorgd tussen 11.30 uur en 13.00 uur.

Catering & Maaltijdservice Heijmans
www.maaltijdserviceheijmans.nl
www.barbecue-totaal.nl
heijma44@planet.nl
0317-318987 en/of 06-83692463

Geschreven door Fabienne Streefkerk