Vrijdagavond 18.30 verzamelde zich een groepje vrijwilligers dat gezamenlijk de circus tent heeft opgezet voor het familiefeest 2015. We worden blijkbaar steeds sneller, want deze keer stond hij binnen het half uur. Partytent opzetten, versieringen en verlichting ophangen en daarna onder het genot van een drankje en een hapje even gezellig bijkletsen.

20150829-_IGP3424Zaterdag zijn we alweer op tijd bij de tent, want dan gaan we de rest van de voorbereidingen voor het familiefeest treffen.

Om 14:00 begon de jaarlijkse kindermiddag tijdens de familiedag. De opkomst was prima en het weer was ons goed gezind. Mede door het prachtige weer konden alle activiteiten buiten gehouden worden. De kinderen konden prinsessen stafjes of ridder schilden knutselen en versieren. Ook het wafels versieren is een terugkerende activiteit die in goede aarde valt bij de kinderen. Louise en Maaike waren van de partij om de kinderen in allerlei tv helden of mooie vlinders te schminken. Er stond een groot springkussen waar de kinderen lekker op konden springen en hier werd in grote getale gebruik van gemaakt. Voor de sportieve kinderen was er een korf waar ze een bal in konden gooien en ze konden in een gatengoal schieten. Voor de wat kleinere kinderen was er ringwerpen en muizen meppen.

CLOWN DOEDEL!
Ook kwam om 15:00 clown Doedel.Veel kinderen kenden hem nog van vorig jaar. Clown Doedel had een erg leuk optreden waar een aantal kinderen, vaders en zelfs een oma bij betrokken werden.
Er werd veel gelachen en de kinderen genoten er zichtbaar van.
Na afloop kregen alle kinderen nog een lekker ijsje.

We hopen dat alle kinderen een leuke middag hebben gehad.
Andy & Riette

Rond 18.30 gaan we ons klaarmaken voor de BBQ. Deze keer hadden we 35 volwassen deelnemers en rond de 20 kinderenWat hebben we weer genoten van het goede vlees, de heerlijke salades en de goede service van Catering bedrijf Heijmansuit Renkum. Het verrukkelijke Italiaanse ijs van Cicuto viel bij de BBQ-ers ook weer goed in de smaak.

Om 20.00 de kinderronde van de loterij. En aansluitend de kinderkaraoke waarbij de nachtegaaltjes uit de wijk hun kunsten konden vertonen.

20150829-_IGP3511De feestavond werd opgeluisterd met muziek van D.R Sound And Light en we gingen vanaf de 70-ies muziek zo door de jaren heen naar de muziek van nu. Rond 22.00 was daar het gastoptreden van De Toppers met als speciale gasten The Ladies of Soul! Het dak ging eraf! Daarna werden de loten verkocht voor de grote loterij. Leuke prijzen waren er te winnen met als super hoofdprijs een heerlijk diner voor 2 bij Oude Post.

We willen de volgende bedrijven hartelijk danken voor het sponsoren van prijzen: Sjabbens, Woon en tuinwinkel Loenen, PC Score, Multimate, Mastbergen Heelsum, De Kapperij, Bakker Bart, ijssalon Cicuto

En uiteraard willen we alle vrijwilligers die ons geholpen hebben om dit familiefeest te verwezenlijken ook heel erg bedanken!

Op zondagochtend ruimden we de boel weer op met een heel ploegje en hebben we afgesloten met een gezellige lunch.

Of het familiefeest nog terug komt en zo ja in welke vorm gaan wij binnenkort op de bestuursvergadering weer bespreken. Zoals je in deze DV hebt kunnen lezen hebben we een enquête opgesteld met daarin ook vragen omtrent het familiefeest. Doe ons een plezier en vul de enquête in.

www.doornenkamp.nl/WTO

Fabienne

Geschreven door Hans Nijhuis