KAPSALON JANSEN EN PRUIKEN

Al ruim tachtig jaar, drie generaties lang actief op het gebied van haarmode en haarwerken. Een gezellige kapsalon in het centrum van Heelsum,voor dames, heren en kinderen.jansen1

Onze kapsalon is stijlvol, en ruim opgezet. Geniet van de sfeer van onthaasting. Kom even tot rust terwijl u zich laat verwennen door één van onze professionals. U voelt zich gegarandeerd direct bij ons thuis. Voor ons staat uw persoonlijke wens voorop. Daarom investeren wij graag wat extra tijd.

Daarnaast bieden wij ook stoelmasages aan in samenwerking met Shiatsu praktijk Ki-point, ontspannend voor lichaam en geest. In de kapsalon is een gratis wifi netwerk aanwezig.

Wij knippen zowel dames als heren en de allerkleinsten knippen wij in de speciale kinder-afdeling. U jansen2kunt bij ons terecht voor de nieuwste trends op haarmode gebied, dit doormiddel van de laatste knip-, kleur- en krultechnieken. Ook zijn wij gespecialiseerd in feest- en bruidskapsels.

Voor haarwerken kunt u ook bij ons terecht, leverbaar in de vorm van “Pruiken” en “Haaraanvullingen”. Onder te verdelen in:

  • Toppruiken voor serieuze doeleinden
  • om (gedeeltelijke) kaalheid te camoufleren
  • om onopvallend te dragen.

Toppruiken worden ook vaak gedragen op basis van medische indicatie.

Funpruiken voor luchtige toepassingen. Daarbij kan gedacht worden aan toneel, feest (Sinterklaas, Kerst, Halloween, snorren, carnaval, travestie, enz.).

Haaraanvullingen worden toegepast in combinatie met het eigen haar. Bijvoorbeeld: haarstukken, toupets, staarten, extensions, clips enz.

Contactgegevens:

Utrechtseweg 49
6866 CJ Heelsum
Tel: 0317-312410
www.kapsalonjansenpruiken.nl
info@kapsalonjansenpruiken.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 8.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag 8.30 uur – 15.00 uur

Geschreven door Harm Giezen