Caramel (Fudge) uit de magnetron

Het voordeel met de caramel ingrediënten is, dat ze meestal in de provisiekast te vinden zijn.
Tijd: 10 min (plus afkoeltijd) Aantal: 25 stukjes

Ingrediënten:caramel
1,5 eetlepel boter
2 eetlepels meel
2 theelepels cacao
2,5 eetlepels stroop
4 eetlepels suiker
Benodigdheden:
Kom
Bakpapier bekleedde bakplaat

Bereidingswijze:
Meng alle ingrediënten in een glazen kom. Verwarm in de magnetron in intervallen van 30 seconde op 750 watt. Roer om en om tot dat de karamel dik vloeibaar is (ca 2-3 min in totaal).
Giet de karamel op een bakplaat met bakpapier. Zet de bakplaat een poosje koel. Wanneer de karamel afgekoeld is, snij je vierkantjes eruit. Pak de vierkantjes in bakpapier en bewaar het koud.

Geschreven door Riëtte Wolsing