Op zaterdag 4 april was het weer zover. Paaseieren zoeken bij Vila Laura.

Paaseierenzoeken2015-76Om 14:00 uur verzamelden zich al 8 kinderen van 8 en 9 jaar bij speelveldje met het rode klimrek. Samen met de Paashaas liepen ze naar Vila Laura aan de Bennekomseweg. Voor de 21e keer mocht de Wijkvereniging van dit mooie landgoed gebruik maken. Met dank aan mevr. Ijdo.  Daar wachtte nog een Paashaas op de kinderen.

Een half uur later was een tweede groepje aan de beurt. Dit keer van de leeftijdsgroep 4 – 7 jaar. Dit groepje was iets groter, namelijk 14 kindjes. Terwijl ze vol enthousiasme eieren zochten, dronken de papa’s en mama’s een kopje koffie.

Het laatste groepje was om 15:00 uur aan de beurt. Dit zijn de allerkleinste van 0 – 3 jaar. Dit jaar was dit het grootste groepje met wel 15 kindjes. De eieren waren op het veld tussen de bomen verstopt. Bij de allerkleinste waren er natuurlijk nog wel een paar grotere broers en zussen die konden helpen. En ook hier zijn alle eieren gevonden.

Alle kinderen hebben als beloning een chocolade Paashaas gekregen.  Gelukkig hebben we het droog gehouden. De zon deed zelfs erg z’n best en liet zich goed zien.

We hopen dat de kinderen volgend jaar weer komen helpen met eieren zoeken en dat de Paashazen weer naar Vila Laura komen.

Groeten van de Paashazen, Andy Heijkamp en Riëtte Wolsing

Geschreven door Riëtte Wolsing