Beste wijkbewoners,

Zoals u weet verzorgt Wijkvereniging De Doornenkamp ieder jaar diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld het wijkfeest, workshops, forelvissen, volleybaltoernooien en kinderactiviteiten. Ook hebben we in het verleden bedrijven uitgenodigd om problemen in de wijk te bekijken. Voorbeelden hiervan zijn het aardlek probleem, vervanging van de verwarmingsketels, hang- en sluit-werk en vervanging van kozijnen. Nu krijgt u van ons een folder met betrekking tot schilder- en glaswerk .

Joop Wallbrink bv. Schilders & Glaswerken is een familiebedrijf dat sinds haar oprichting een bijzonder krachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Dit bedrijf uit Duiven heeft bij ons in de wijk al bij diverse woningen naar volle tevredenheid werk ge-leverd . Het bedrijf is aangesloten bij de erkenningsregeling schilders- en afwerkingbedrijven, wat u kunt zien aan het door hun gevoerde AF-Logo

In de folder die is bijgeleverd bij de laatste Doornenvogel leest u meer over wat Wallbrink BV voor u kan doen. Naast schilderwerk kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor het vervangen van uw enkel glas in de schuifra-men door dubbel glas. Wat zowel op het gebied van energie-besparing als inbraakgevoeligheid gunstig kan zijn.
Leest u de folder eens door en laat eventueel vrijblijvend een offerte maken. De situatie zal per woning bekeken worden.

Wijkvereniging De Doornenkamp heeft geen belangen bij dit bedrijf. Wijkbewoners die een overeenkomst aangaan met Wallbrink BV doen dit op eigen gelegenheid en risico.

Voor offerte aanvragen, overige vragen, opmerkingen, klachten kunt u contact opnemen met Wallbrink BV:
info@joopwallbrink.nl , 026 – 443 21 58 of via www.joopwallbrink.nl

Geschreven door Hans Nijhuis