Helaas werden we enkele weken opgeschrikt door brandende auto’s in de wijk. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt en de schrik bij de omwonenden zat er goed in. Het had zomaar veel erger kunnen aflopen. Men vraagt zich af wat er aan de hand is en of er wellicht kans is op herhaling?

Onze wijkagent, Mevr. Koning, werd door enkele wijkbewoners ingeschakeld en er is overleg geweest. Ook wij als wijkvereniging werden ingeschakeld. Het bestuur heeft o.a een mail ontvangen van verontruste bewoners. Tja ,wat kun je als wijkvereniging doen? Wij hebben wederom contact opgenomen met onze wijkagent Mevr Koning. Helaas is zij wegens prive omstandigheden buiten dienst.

Gelukkig heeft onze vorige wijkagent contact met ons opgenomen en ondanks het feit dat hij officieel niets over het onderzoek kan of mag vermelden liet hij wel doorschemeren dat de kans op herhaling niet erg groot is.

Dat stelt ons een beetje gerust maar het neemt niet weg dat als u/jij als wijkbewoner iets verdachts opmerkt , u/je onmiddellijk de politie inschakelt (0900-8844) om hier melding van te maken.

Hans Nijhuis

Written by Hans Nijhuis