Vrijdag 29 augustus was het dan na alle voorbereidingen weer tijd om de feesttent op te gaan zetten! Dit jaar een kleinere ronde tent met daaraan vast onze eigen partytent waardoor we een hele gezellige basis hadden voor de volgende dag.
Ook het programma hebben we een beetje aangepast en dat betekende dat we na de succesvolle kindermiddag ( verderop een verslag van Andy hierover) geen activiteit op het programma hadden staan tot aan de BBQ.

Vanaf 19.00 kwamen alle wijkbewoners die zich voor de BBQ hadden opgegeven samen bij de tent. Deze keer was het geheel gecaterd door Heijmans Catering uit Renkum en dat was om meerdere redenen een goede zet! De samenstelling van het pakket was zeer uitgebreid en smaakvol. Daarbij komen ze de boel brengen en neerzetten en ook weer (vuil) ophalen aan het einde van de avond…hoe heerlijk is dat!
Het ondertussen traditionele toetje van de avond; een Italiaans ijsje van ijssalon Cicutto viel weer zeer goed in de smaak.

Rond half negen ging de feestavond van start. De kinderen konden hun favoriete liedjes zingen met de karaoke en ondertussen was Esmee begonnen met het verkopen van de lootjes voor de kinderronde. Bijna alle kinderen konden na deze loterij met een mooi prijsje naar huis.
Op de flyer was al een aankondiging gedaan van een verrassings optreden…en wat voor een verrassing! De volledige cast van Sister Act was in Heelsum neergestreken om een geweldig optreden te verzorgen.

Ondertussen was de verkoop van de grote Malawi loterij van start gegaan en rond een uur of elf ging Esmee van start met de trekking van de loten. Prachtige prijzen werden verloot en menig wijkbewoner ging met iets moois naar huis. Het laatste uurtje was gereserveerd voor de hits van toen en nu. Op een vervelende verstapping van Theo en een verbrijzelde bril van Herman na is ook dit wijkfeest zonder al te veel strubbelingen verlopen.

Zondag gezellig opruimen met de hele ploeg is een mooie afronding van het feestweekend. Wij hebben het naar ons zin gehad en hopen alle andere aanwezigen ook!

Written by Harm Giezen