Bestuurder aangehouden na éénzijdig ongeval Melkdam

Renkum – Vrijdagavond werden de hulpdiensten om 20:55 opgeroepen voor een éénzijdig ongeval met letsel op de Melkdam langs de N225.

De auto was met een behoorlijke vaart vanaf de Utrechtseweg gekomen en links de Melkdam opgeslagen. Daar is de bestuurder de macht over het stuur verloren.

Lantaarnpaal

Vervolgens heeft hij een lantaarnpaal geraakt, is er om heen geslagen en kwam daarna tot stilstand. De bijrijder raakte hierbij gewond.
Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder is aangehouden. De Melkdam is aan één kant tijdelijk afgesloten geweest. Het verongelukte voertuig is afgesleept.

♦♦♦

Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Of blijf op de hoogte via Facebook, Twitter of Instagram
Lokaal (pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via ‘Deel je nieuws’

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: d.verschuren@nieuws.nl.

De redactie is te bereiken via renkum@nieuws.nl.

Het bericht Bestuurder aangehouden na éénzijdig ongeval Melkdam verscheen eerst op Renkum.

We horen graag jouw mening!

Moet de ALV digitaal blijven?