Wijkvereniging Doornenkamp

Lid worden

Een aantal enthousiaste wijkbewoners vormen samen het bestuur en willen jullie de komende jaren een gevarieerde agenda met wijkactiviteiten presenteren.

Graag geven wij alvast een voorproefje:

  • Wijkvolleybal, iedere dinsdagavond traint een groep enthousiaste buurtbewoners in de gymzaal in Doelum.
    Voor € 50,- euro per jaar kun je als lid meespelen. Het is puur recreatief. Ook is er twee keer per jaar een volleybaltoernooi, een sportief evenement waaraan wijkbewoners gratis kunnen deelnemen, ongeveer 16 teams strijden recreatief en vooral sportief om de eer.
  • Diverse workshops waaronder bijv. taarten versieren, kaas maken enz. Tegen een gereduceerd tarief kan je hieraan deelnemen.
  • Kinderactiviteiten: paaseieren zoeken, fietsversieren, St. Maarten optocht, kinderworkshops, het hele jaar door gezelligheid met en voor de kids uit de wijk.
  • Familiedag: traditiegetrouw bouwen we ieder jaar onze tenten op om met al onze leden een fantastisch gezellige dag te beleven. Kinderactiviteiten, sportieve uitdagingen, samen lekker eten en ’s avonds gezellig na kletsen onder het genot van een drankje!

Een ander belangrijk aspect van de wijkvereniging is het vertegenwoordigen van de wijk naar de gemeente toe. Het bewaken van de leefbaarheid in de wijk en de belangen behartigen van de wijkbewoners.

Graag willen wij jullie als (nieuwe) wijkbewoners meer betrekken bij onze wijkvereniging. Daarom vragen wij jullie om voor €17,50 euro per jaar lid te worden. Voordelen van dit lidmaatschap zijn dat je altijd op de hoogte wordt gehouden van onze activiteiten en vaak gratis of tegen gereduceerd tarief mag deelnemen hieraan. Je ontvangt 4x per jaar ons wijkblad de Doornenvogel vol met informatie over de wijk.

Wij zouden het geweldig vinden om ook jullie te mogen verwelkomen als lid! Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

Tot ziens in de wijk!

Het bestuur.

We horen graag jouw mening!

Moet de ALV digitaal blijven?