Familiedag 25-8-2018

Op 25 augustus is het weer zo ver en houden wij onze jaarlijkse familiedag.

Kids club party

Deze activiteit is voor alle Kids uit de wijk van 0-12 jaar. De Kids Club Party is zaterdag 26 augustus van 15.00 tot 17.30. Er zal een heuse stormbaan zijn ! Kids kunnen zich laten schminken en de traditionele wafel versieren! Verder komt er een springkussen voor de jongere kindjes te staan en zullen er leuke spelletjes zijn! Al met al een groot feest!

Wil je meedoen? Kom dan zaterdag 27 augustus om 15.00 naar de speeltuin met het rode klimrek bij de Vendelier. Opgeven is niet nodig.

Wijk BBQ met kinderbuffet

Vanaf 17.30 gaan we weer heerlijk BBQ-en! Er zullen per persoon verschillende soorten vlees zijn, stokbrood, salades…Voor de kinderen( tot en met 10 jaar)  hebben we net als vorig jaar een speciaal kinderbuffet met vlees voor de BBQ en frietjes. Tijdens de BBQ zal er voor de kids lekker ranja zijn!

Als het weer meewerkt zullen we de tafels gezellig buiten bij de BBQ’s opstellen.  Er is ook een drankje te koop tijdens de BBQ. Prijzen zijn 1 euro voor frisdrank en 1,50 voor bier/wijn. Dit kan contant betaald worden.

Voor deelname aan de WIJK-BBQ zijn de prijzen:

€ 10,00 euro p.p. voor leden van de wijkvereniging

€ 12.00 euro p.p.  voor introducés.

Kinderen van de wijk ( t/m 10 jaar) € 2,50 euro en € 3,50 euro voor introducés.

Opgeven kan via de mail info@doornenkamp.nl

 

We horen graag jouw mening!

Moet de ALV digitaal blijven?