Familiefeest 2015

ZET DE DATUM ALVAST OP DE KALENDER!!

Naamloos1Voor de 27e keer heeft het bestuur van wijkvereniging De Doornenkamp de koppen bij elkaar gestoken om voor alle wijkbewoners een ouderwets en oergezellig familiefeest te organiseren!

Zaterdag 29 augustus zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd om vanaf 14.00 een kijkje te komen nemen bij de feesttent! Vanaf die tijd zijn er diverse activiteiten georganiseerd met als hoogtepunt een geweldige feestavond!

Programma Familiefeest zaterdag 29 augustus 2015
14.00-16.00          Kids Club activiteiten van 0-12jr
19.00-20.30         BBQ (download hier het deelnameformulier) met een heerlijk toetje!
20.30-01.00         Feestavond met een loterij!

Kids Club middag programma:

Vanaf 14.00 tot 16.00 zijn er voor de kinderen weer diverse spelletjes te doen in en om de feesttent. Het springkussen mag natuurlijk niet ontbreken en voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd!

BBQ:
Vanaf 19.00 gaan we weer heerlijk BBQ-en! Er zullen per persoon verschillende soorten vlees zijn, stokbrood, salades…Voor de kinderen( tot en met 10 jaar) hebben we net als vorig jaar een speciaal kinderbuffet met vlees voor de BBQ en frietjes. Tijdens het eten en de feestavond zal er voor de kids lekker ranja zijn!

Als toetje zal de ijsscooter van Italiaanse ijssalon Cicuto uit Wageningen langskomen! ( inbegrepen bij prijs) Er zullen ook losse ijsbonnen te koop zijn van 1 euro per bol .

Als het weer meewerkt zullen we de eettafels gezellig buiten bij de BBQ’s opstellen.

Voor deelname aan de BBQ zijn de prijzen: 8,00 p.p. voor leden van de wijkvereniging en 10.00 euro voor introducés. Kinderen van de wijk ( t/m 10 jaar) 2,50 euro en 3,50 voor introducés. Opgeven via het invulstrookje!

Feest!
Vanaf 20.30 zal de feestavond beginnen en er zal een verrassend optreden zijn! Ook kunnen we alvast melden dat we de prijzen van de consumpties hebben vastgesteld op 1 euro voor frisdrank en 1,50 euro voor bier/wijn/AA drink. Er kan aan de bar contant afgerekend worden.

Voor de kinderen start de avond met een rondje Kinder Karaoke/Disco! Opgeven kan op de avond zelf. De rest van de avond zal verder gevuld worden met muziek, karaoke !

Tijdens de feestavond zal er een loterij gehouden worden met een klapper van een hoofdprijs!

Deelnameformulier BBQ 2015

We horen graag jouw mening!

Moet de ALV digitaal blijven?