Forelvissen

Een groot succes!!!

Zondag 5 juli was het zover, een aantal wijkbewoners en twee introducés gingen op pad om te gaan forelvissen. Na een kleine sightseeing door de Betuwe kwamen we in Ommeren aan. Daar wachten ons de 1ste verrassing: i.p.v. werphengels forelvissenkregen we gewone hengels en dat terwijl forellen toch roofvissen zijn en achter hun prooi aan zwemmen. Met werphengels heb je dan ook meer kans op succes. Toch kon dat de pret niet drukken en vol goede moed werden de hengels uitgegooid.

Gelukkig hadden we het weer mee, want ondanks de voorspellingen bleef het droog en aangenaam weer. Een van onze introducés Ali bleek erg bedreven in het vangen van forel. Hij had zijn eigen spullen meegenomen en viste met een werphengel. Binnen No time had hij al een paar forellen gevangen, maar ook wij werden succesvol, Ben haalde zelfs een mooie zalmforel naar boven en ook Theo ving een grote zalmforel.

Tot ongeveer vier uur werd er gevist en op dat moment had Ali maar liefs 32 vissen gevangen, de rest hadden er vier of vijf en ik slechts 1. Dat mocht de pret echter niet drukken en omdat het begon te waaien zijn we de vissen schoon gaan maken en hebben we deze fijne middag met een lekker biertje afgesloten.

Op de foto staat Lars Arentsen , de jongste deelnemer deze middag

We horen graag jouw mening!

Moet de ALV digitaal blijven?