Paaseieren zoeken 2019 – 25 jaar

Zaterdag 20 april is het weer zover! De Paashaas komt naar Heelsum om voor de 25e keer een heleboel gekleurde eieren te verstoppen……..

De KIDS CLUB van wijkvereniging de Doornenkamp, in samenwerking met de aktiviteitengroep van bewonersvereniging Fluitersmaat, nodigt alle (klein) kinderen van leden uit om mee te doen met het traditionele
PAASEIEREN ZOEKEN!

Dit jaar wordt deze activiteit voor de 25e keer georganiseerd en daarom pakken we dit jaar extra groots uit!

Zo zullen we dit jaar niet in groepen naar “Villa Mendet” vetrekken, maar als 1 grote groep onder begeleiding van Slagwerkgroep Eendracht die de optocht muzikaal zal begeleiden.
Naast het gebruikelijke zoeken van de Eieren, zullen er dit jaar diverse andere activiteiten zijn voor jong en oud, zoals:

  • Clown Doedel zal zijn kunsten komen vertonen
  • Oud hollandse spelletjes
  • Schminken
  • Grabbelton
  • Een kleurplaat wedstrijd (kleurplaat te downloaden via deze link)
  • Voor de ouderen een hapje, een drankje en muziek

Deze activiteit is voor kids t/m gr 8 van de basisschool. We verzamelen dit jaar om 14:15u bij ‘de kuil‘ aan de Bram Streeflandweg/Dr Jac P Thijsseschool). Daar worden jullie om 14:30u opgehaald en lopen we met z’n allen, onder begeleiding van muziek, richting VILLA MENDET.

Ben je nog geen lid of wil je een vriend(innetje) meenemen? Geen probleem, dan kun je je ook inschrijven, alleen vragen we dan een kleine bijdrage van 1 euro te voldoen bij het inschrijfstrookje.

Het inschrijfformulier ligt zeer binnenkort bij je op de mat!

Of meld je aan via: mailto:info@doornenkamp.nl

We horen graag jouw mening!

Moet de ALV digitaal blijven?