Renkum op Glasvezel

Het internet speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Via het internet checken we onze e-mail, delen we onze foto’s, lezen we de krant, kijken we televisie en films, doen we onze belastingaangifte en maken we gebruik van andere dienstverlening van de overheid. Ook het succes van langer thuis wonen door ouderen is sterk afhankelijk van nieuwe digitale bewaking, monitoring, meting en zorg op afstand via betrouwbaar internet.

Ook het bedrijfsleven is sterk afhankelijk van een betrouwbare, snelle en stabiele internetverbinding. Zonder internet staat een onderneming stil. PIN-betalingen, VoIP bellen, gasten WiFi, camerabewaking en het bijhouden van een webwinkel zijn zomaar een aantal bedrijfsmatige internettoepassingen. Er komen er steeds meer bij, waardoor de internetverbinding alsmaar intensiever wordt gebruikt.

De behoefte naar bandbreedte groeit. Een trage en onbetrouwbare internetverbinding is niet meer van deze tijd. Glasvezel biedt een veel stabielere en snellere internetverbinding dan bestaand koper zoals COAX of (v of a)DSL.

De aanleg van glasvezel is de oplossing! In alle gemeenten om ons heen ligt al glasvezel of wordt dit aangelegd. Waarom in de gemeente Renkum nog niet?

Met deze peiling willen we meer aandacht geven aan dit onderwerp en de behoefte naar glasvezel onder de inwoners en ondernemers van de gemeente Renkum zichtbaar maken. Doe mee en laat uw handtekening achter!

We horen graag jouw mening!

Moet de ALV digitaal blijven?